• Turnaj vo vybíjanej a minifutbale

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Turnaj vo vybíjanej a minifutbale .

            Deti majú šport veľmi rady, preto sme sa rozhodli, že zorganizujeme celoškolský turnaj v minifutbale a vybíjanej. Sily si zmerali chlapci všetkých tried medzi sebou vo futbale a dievčatá ukázali svoju šikovnosť a obratnosť vo vybíjanej. 

            Netušili sme aká lavína nadšenia sa strhne v niektorých ročníkoch. Prípravy, plány a stratégie, ktoré prebiehali medzi deťmi nás veľmi potešili.  Atmosféra na ihrisku bola skvelá, deti, ktoré nehrali ostali povzbudzovať.

            Veľmi oceňujeme a ďakujeme za pomoc všetkým pedagogickým a nepedagogickým zamestnancom, vedeniu školy pri organizovaní tochto turnaja a hlavne ďakujeme za kopec krásnych cien, ktoré deti dostali. Deti za svoju snahu dostali aj krásne diplomy.

          • Reprezentant našej školy

          • Šikovný futbalista, reprezentant našej školy Damián Kandráč, bol ocenený medailou za skvelý výkon vo futbale, ktorý odohral za MŠK TATRAN Spišské Vlachy v Poľsku. 

          • Medzinárodný deň detí 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Medzinárodný deň detí 2022.

            Medzinárodný deň detí  je sviatok detí, ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách sveta. 

            Slávime ho  každoročne 1. júna naa Slovensku od roku 1952. 

            My sme ho však oslávili trošku skôr a to presne 27. 5. 2022. Pri tejto príležitosti sme si pre deti pripravili rôzne aktivity, návštívili detské ihrisko, starší žiaci navštívili kostol, kde sa dozvedeli niečo z histórie svojho okolia. Zavŕšili sme to spoločným obedom, klobáskami, ktoré nám pripravili naše šikovné kolegyne pod vedením pani riaditeľky spolu s pani zástupkyňou.  Deti dostali taktiež dobroty, keksíky, žuvačky a najchutnejšiu cukrovú vatu. Zalizovali sme sa až za ušami. Tento deň ostane v našich spomienkach a už teraz sa tešíme na ten ďalší Medzinárodný deň detí.