• Bubnovačka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Bubnovačka .

            DETI TICHO PRED NÁSILÍM NEOCHRÁNI!

            S násilím sa môžeme vysporiadať len tak, že ho nebudeme bagatelizovať, prehliadať a vnímať ako niečo, čo sa nás predsa netýka. Práve preto od roku 2014 vždy v novembri sa organizuje celoslovenská Bubnovačka – „Aby bolo deti lepšie počuť!“. Podujatie, ktoré má symbolicky upozorniť na dôležitosť ochrany detí pred násilím a podporiť v spoločnosti tému včasnej prevencie.

            Myšlienka podujatia „Aby bolo deti lepšie počuť“ zaznie Slovenskom a Českom aj vďaka vám už po deviaty krát 18. novembra 2022, v čase 10:00 – 11:00, aby sme pripomenuli, že Hlas detí je dôležitý! Patronát nad podujatím prevzala prezidentka SR Zuzana Čaputová a Klára Laurenčíková, splnomocnenkyňa vlády Českej republiky pre ľudské práva.

          • Vitamínový deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vitamínový deň .

            V stredu 16. 11. 2022 sme si spestrili dopoludnie. Pretože vírusy už dlhodobejšie šarapatia, je potrebné, aby sme urobili niečo pre svoje zdravie. Porozprávali sme sa s deťmi, či majú radi ovocie/áno majú, to vieme/, prečo ho jeme, kedy najviac. Spoločne sme ovocie očistili, nakrájali a naporcovali. Najväčšia radosť však bola z jedenia. Deťom veľmi chutilo. A veru nám ostalo aj na dupľu. Dopoludnie bohaté na zážitky s odmenou pre svoje zdravie. Určite si zopakujeme takéto chvíle. Nielen s ovocím. Veď príde jar a budeme mať novú zeleninu, takže už teraz sa tešíme.

          • Týždeň čistoty v škole

          • V čase od 7.11. do 11.11.2022 prebiehal "Týždeň čistoty v škole". Súťažilo sa medzi triedami v udržiavaní  poriadku a starostlivosti o čistotu svoju a svojho okolia. Súťaž prebiehala pod drobnohľadom p. uč. Dzurillovej. Hodnotila sa čistota v triedach, na chodbách , ale aj disciplína a správanie žiakov. Za každý deň, mohla trieda dostať až 10 bodov. Najvyšší počet bodov získlali naši najmladší žiaci z 1.D triedy.

            Veríme, že o čistotu sa žiaci budú starať aj naďalej.

          • Divadlo Portál

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadlo Portál.

            Divadelné predstavenie "Rozprávkový hrniec", ktoré pre našich žiakov odohralo divadlo Portál z Prešova, dňa 4.11.2022 v kinosále KD v Spisskych Vlachoch.